Vi söker dig som vill vara en del av vårat team och vara med på vår spännande resa!

Nu söker vi en kundsupport till vårat kontor i Motala. För att passa för tjänsten bör du tycka om ett arbete innehållande administrativa uppgifter så som att göra offerter och lägga order. Dessutom innehåller tjänsten en del praktiskt och kreativt arbete vilket gör denna tjänst omväxlande och spännande. Du skall vara sälj- och serviceinriktad och vara allmänt tekniskt intresserad samt gilla att jobba i team. Du känner dig bekväm att konversera i tal och skrift på svenska och engelska. Upp till 5 resdagar per år ingår i tjänsten men det dagliga arbetet utförs från vårt kontor i Motala.

God vana att arbeta med datorn som främsta arbetsredskap samt inneha B-körkort är ett krav. Erfarenhet från belysningsbranschen och/eller installatörsarbeten är meriterande.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning heltid.

Intervjuer sker löpande, anställningens start planeras ske under hösten 2022.

Skicka din ansökan i kontaktformuläret eller direkt till jonas@fergin.se.

Om du har frågor ring oss på tel. 0141-500 26.