Pressrelease lansering Uplight 250

Fergin kan nu presentera den nya markstrålkastaren Uplight 250. Utrustad med en nyutvecklad ”Tight Lock mechanism”. Reflektorns vinkel kan justeras utan att armaturhuset behöver öppnas vilket medför flexibilitet samt enklare installation. Därmed är risk för att vatten och fukt ska tränga in i samband med installationen och under drift minimal. Armaturen finns i en storlek (yttre diam. 250 mm) och har möjlighet till olika ljusspridning 9°/28°/36°. Armaturen levereras med förmonterad kabel och finns både för överlappande och flushat montage. Färgåtergivning CRI>80 och max 3SDCM. Armaturen är tillverkad med ”Heatslide mechanism” för bästa tänkbara värmeavgivning vilket främjar lång livslängd.

Armaturen har yttre ringar av rostfritt stål och härdat glas tåligt för 4500 kg jämnt tryck. Den går även att få med skyddsglas av PC. Armaturen har kapslingsklass IP67, vandalklassning IK10 och integrerad driver on/off alt. Dali.

 

Markstrålkastaren Uplight 250 finns i en storlek och 3 olika ljusspridningar. Armaturen har den nyutvecklade tekniken ”Tight Lock-mechanism”.

 

 

Uplight 250 säljs av Fergin Sverige AB, tel. 0141-500 25; www.fergin.se
För ytterligare upplysningar, kontakta Jonas Eriksson, Tel: 0141-500 26.

 

Fergin Sverige AB är specialiserat på kapslad belysning för krävande offentliga miljöer samt inom Industri och Infrastruktur. Fergin är agent för Meyer på den svenska marknaden. Meyer är en tysk tillverkare som är specialiserad på offentliga miljöer, främst inom park och fasad.