Belysning för krävande miljöer

Fergin säljer kapslade armaturer från IP65 och uppåt. Allt ifrån belysning i offentlig miljö för infrastruktur och effektbelysning och försköning av stadsmiljön, till andra krävande miljöer såsom vandaltåliga armaturer och armaturer härdiga för kylanläggningar – utrymmen med hög omgivningstemperatur – kemiskt tuffa miljöer – fukt – vatten och damm.

Gemensamma faktorer för lösningarna är hög kvalitet med lång livslängd och en god totalekonomi, vilket också gynnar miljön.

Vi arbetar också med att ta fram produktanpassningar och tillbehör som vi samlar under varumärket Brightline. Om du har några särskilda behov så tveka inte att höra av dig till oss så försöker vi hjälpa till med detta.

Våra användningsområden

Vi arbetar med kapslade belysningsarmaturer lämpliga i miljöer där IP65 eller mer krävs. Det innebär belysning i offentlig miljö för infrastruktur, effektbelysning och försköning av stadsmiljö, till andra krävande miljöer så som kemiska, torra, våta, sotiga och dammiga. Likaså miljöer med extrem värme, extrem kyla, där spolning av vatten med högt tryck förekommer eller risken för vandalism är stor.

Varför armatur från Fergin?

   • Armaturer som klarar krävande miljöer
   • Hög kvalitet = lång livslängd
   • Produktanpassade lösningar

  Vi arbetar även med att ta fram produktanpassningar och tillbehör. Om du har några särskilda behov för ert projekt, hör gärna av dig till oss.

Våra huvudagenturer